Talne obloge

Ponujamo polaganje talnih oblog. Poleg že dobro poznanega laminata in parketa imamo v svoji ponudbi tudi zelo kakovostno talno oblogo - vinil.

Parket

Parketi so odlična talna obloga za stanovanjske prostore, kot tudi druge objekte. Njegova edinstvena lepota, toplota in estetski videz navdušuje že stoletja. S starostjo pa še pridobiva na svoji lepoti in atraktivnosti. Gotovi parket je postal trend, saj je rešil težave in prispeval h krajši izvedbi in hkrati zagotovil vrhunsko kakovost površinske obdelave in možnost polaganja na klik. Prav gotovi parketi so primerni tudi za talno gretje.

Laminat

Laminati veljajo za največjo konkurenco parketu, saj so odpornejši na obrabo, enostavnejši za polaganje in nenazadnje tudi cenejši. Najbolje ga opišemo kot vsestransko, funkcionalno in vzdržljivo talno oblogo. Laminat nudi neskončno možnosti glede izgleda površin za izbiro obloge glede na vaše specifične potrebe in želje. Prednost laminata je polaganje na obstoječo talno oblogo, na katero damo debelo penasto folijo, ki deluje kot zvočni in toplotni izolator. Prav tako so laminati primerni za tla s talnim ogrevanjem.

Vinilne talne obloge

Poleg dobro poznanega laminata in parketa, izvajamo tudi polaganje luksuznih vinilnih talnih oblog. Vinilne talne obloge odlikuje trajnost. Zaradi debele zgornje plasti iz vinila so odporne na obrabo, umazanijo in omogočajo enostavno čiščenje. Tla ne bodo vsebovala pršic in drugih alergenov. Zaradi nano silver premaza pa zagotavljajo antibakterijsko površinsko zaščito, zato so primerne tudi za zdravstvene ustanove. Vinilne talne obloge ponujajo neskončne možnosti za oblikovanje lastnih tal z različnimi vzorci in teksturami. Ker so odporne na vodo, lahko tudi v kopalnici in kuhinji pričarate pridih domačnosti in udobja ter izberete med pestro izbiro vzorcev z imitacijo lesa, kamna, keramike, marmorja in plute. Primerne so tudi za talno gretje.

O nas in kontakt

GTR-AL d.o.o.

Kreševa ulica 17
2380 Slovenj Gradec

phone  041 371 069
mail  info@gtr-al.si

O nas

Delovni čas

Pisarne

Od ponedeljka do petka 8.00 - 16.00

Proizvodnja

Od ponedeljka do petka 6.00 - 14.00

Kje nas najdete